castellano
english
YouTube
Segueix CNR TV al Facebook
 
PRODUCCIONS
 
 
CNR TV des dels seus inicis ha realitzat reportatges i documentals per a televisió, així com vídeos corporatius per a empreses.

REPORTATGES I DOCUMENTALS
PER A TELEVISIÓ MÉS DESTACATS

VIETNAM: el retorn dels dimonis (1994)
Vint anys després que els rebels del vietcong expulsessin del país a les tropes dels Estats Units, a Saigon ressorgeixen els dimonis contra els que lluitaren i derrotaren: la prostitució, els fumadors d’opi i el capitalisme salvatge. Tot això sota un règim ferri i sense fissures a nivell polític.

Esperar a La Havana (1994)
Retrat, a través d’una família, d’una Cuba abandonada a la seva sort després de la caiguda del mur i el final dels seus privilegiats llaços econòmics amb l’ex URSS.

Somàlia existeix (1995)
Reportatge sobre les activitats de la Creu Roja Internacional en el país més caòtic del món, després del fracàs de l’operació “Retornar l’esperança” afavorida per Nacions Unides, i submergit en un conflicte entre senyors de la guerra.

Andalusos per a Catalunya (1995)
Reportatge sobre la situació actual del andalusos i extremenys vinguts a Catalunya als anys 60, durant el tardofranquisme que es resumiria en un “som els xarnegos per als catalans, i som els catalans quan ens desplacem a les nostres terres d’origen”.

Colòmbia: Drogues, tallar d’arrel (1996)
A la zona del Cauca (Colòmbia), les tribus indígenes intenten eradicar els conreus de la rosella d’opi que únicament provoquen mort i abandonament dels llogarets i conreus per buscar refugi als suburbis de les capitals.

El sentinella de Pedra (1999)
Seguiment del Grupo de Montaña de la ONCE al sostre d’Amèrica: l’Aconcagua, de 6960 metres d’altitud. Alpinistes invidents i amputats emprenen un repte esportiu sense precedents en la història de l’alpinisme espanyol.

Esperant el referèndum (2001)
Reportatge elaborat en els camps de refugiats sahrauís al desert d’Algèria, retratant la vida quotidiana, els somnis d’independència no aconseguits i la sensació que és un conflicte oblidat per Europa i per la resta del món occidental.

Sota els plàstics (2001)
Reportatge a la població de El Ejido (Almeria), on els centenars d’immigrants i sense documentació en regla, que treballen sota els plàstics dels hivernacles de conreu intensiu i, en moltes ocasions, suportant penoses condicions de vida, fan possible el miracle de produir hortalisses per a tota Europa.

El dilema basc (2002)
Reportatge sobre la situació al País Basc, la convivència diària sota l’amenaça terrorista, les aspiracions polítiques d’un sector de la societat i la voluntat de solucionar el conflicte.

Nòmades de la condició humana (2002)
Sèrie de 13 capítols de la productora Orbita Max i sota la direcció de Jordi Llompart.
Participació, aportant un operador de càmera en els capítols dedicats a: Irene Khan (Amnistia Internacional), Andrea Riccardi (Comunitat de San Egidi), Joan Font (Grup teatral Els comediants), Javier Solana (OTAN) i Charles Bonnet (arqueòleg), desenvolupats a Colòmbia, Moçambic, la Xina, Bòsnia i Sudan.

Fins al refugi d’Arash l’arquer (2003)
Per primera vegada a la història de l’alpinisme femení espanyol amb discapacitat, un grup de dones assoleix el cim del Damavand (5.670 m), al cor d’Iran.

El cim a cegues (2006)
Sobre les activitats de la Sociedad Española de Montañismo y Escalada para Discapacitados al Mont Blanc (4807 m)

Expedició Cho Oyu (2009)
Cap de premsa de l’associació Montañas sin Barreras durant el desenvolupament de l’expedició al Cho Oyu (8.201 m) i en la qual va participar un equip de ‘Al filo de lo imposible’ de TVE

Denali (2010)
Cap de premsa de l’associació Montañas sin Barreras i càmera durant el desenvolupament de l’expedició al Mc Kinley (6.195 m) a Alaska.

VÍDEOS CORPORATIUS

Unió Naval de Barcelona. Remodelació d’una nau. (1999)
Universitat Internacional de Catalunya. Vídeo corporatiu (1999)
Federación española de Deportes para Ciegos. Vídeo corporatiu (2002)
3 ABC Lasures. Vídeo corporatiu (2003)
Intralase. Vídeo corporatiu (2004)
Càmera Comerç Americana. Visita Jeb Bush (2005)
IESE. Vídeo Graduació Màster MBA (2006 - 2008 - 2009)
Bamesa. Vídeo corporatiu (2007)
Manual Color. Vídeo corporatiu (2009)
Knock. Vídeo corporatiu (2010)
Fundación Affinity. Vídeo corporatiu (2011)
CNR TV 2012 (C)